Meteen naar de inhoud

Toegangstechniek

Inzicht wie uw pand of terrein betreedt en hier zelf controle over hebben. Jaco Nap Toegangstechniek levert diverse typen toegangscontrolesystemen afhankelijk van de functie en de plek die ze innemen. Van een eenvoudige oplossing voor de toegangsdeur bij een kantoorpand en een slagboom bij de parkeerplaats tot complexere situaties bij bedrijven. Met behulp van deze systemen kunt u personen en/of voertuigen selectief en gecontroleerd toegang verlenen tot uw terrein, gebouw óf afdeling. Uitvoering van toegangscontrolesystemen is veelal maatwerk, ik informeer u graag over de mogelijkheden. 

Een automatische poort bezorgt u en uw gezin een veilig en comfortabel gevoel. Het voorkomt dat uw terrein ongewenst betreden wordt en verhoogt hiermee uw veiligheid. Met één druk op de knop kan u genieten van uw privacy en de zekerheid dat uw tuin is afgesloten. Door de poort te voorzien van automatische aandrijving verhoogt u het comfort. Voor het elektrisch bedienen van een schuifpoort of dubbele draaipoort kunt u rekenen op mijn expertise. Ik ben gespecialiseerd in het automatiseren van zowel bestaande als nieuwe poorten.

De aansturing van uw dubbele draaipoort of schuifpoort kan d.m.v. een handzender, intercomsysteem, sleutelschakelaar of lussen in de grond. Diverse mogelijkheden kunnen worden gecombineerd. Ik kom graag naar u toe om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Jaco Nap Toegangstechniek kan de volgende poorten automatiseren:

  • Draaipoort
  • Schuifpoort
  • Slagboom
  •  

Bestaande poorten kunnen wij achteraf voorzien van automatisering en ook reeds bestaande automatisering nemen wij graag in onderhoud. 

Slagboominstallaties regelen de toegang tot een (parkeer)terrein, in de buitenlucht of in een parkeergarage. Het voordeel, vergeleken met bijvoorbeeld een elektrische poort, is dat een slagboominstallatie sneller werkt. Wanneer u op zoek bent naar een automatische slagboom of handbediende slagboom bent u bij mij op het goede adres.

Ook voor technische storingen zoals een slagboom dat niet meer open of dicht gaat kunt u bij mij terecht. Ik los het probleem snel voor u op. Informeer naar onze mogelijkheden.

Camera’s zijn niet meer weg te denken uit het maatschappelijk beeld, of het nu om huis- of bedrijfsbeveiliging gaat of om de bewaking van de openbare ruimte. Camerabeveiliging is te gebruiken voor de totale objectbeveiliging. Aanwezigheid van camera’s heeft een preventieve werking en vermindert kans op diefstal of vernieling van uw eigendommen. 

Ik heb kennis van diverse camerasystemen en ik zal met u zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. De plaats van de camera, lichtomstandigheden en toegankelijkheid, er zijn tal van mogelijkheden en iedere situatie is weer anders en vraag om een andere oplossing. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden omtrent camerabeveiliging.

In steeds meer appartementen, woonhuizen en bedrijven maakt men gebruik van een (video) intercom systeem. Zo kan eenvoudig op afstand worden bepaald of u iemand toegang wil verschaffen tot een complex. Van een eenvoudige deurbel met microfoon en luidspreker tot een zeer geavanceerd videosysteem met smartphone melding. Een intercomsysteem is een uitstekend hulpmiddel om te bepalen of u bezoekers toegang verleent of niet. 

Elke situatie is uniek en daarom is het van belang u goed te laten adviseren welk intercomsysteem het beste bij uw situatie past.  Ik help u graag bij de aankoop en installatie van een communicatiesysteem dat geschikt is voor uw woon- en werkomgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?